Oldal kiválasztása

Kedves dömsödi Hölgyek, Asszonyok!

Október 1-jén indul a jógaoktatás Dömsödön!
Már biztosan sokan hallottatok a jógáról. Ez a sport az egész világon már a legnépszerűbb.
Korosztálytól függetlenül bárki űzheti. Jótékonyan hat a gerincünkre, izmainkra, ízületeinkre. Lazít, nyújt, de ugyanakkor erősít és izmosít. Megtanulunk általa a testünkre befelé figyelni, beindulnak a test öngyógyító folyamatai.
Az órákat Gyemi Ildikó jógaoktató tartja.
A jóga helyszíne:
Széchenyi iskola tornaterme
A jóga időpontja:
minden hétfőn 17:30-19 óráig.
Mit hozz magaddal?
– polifoamot vagy jógaszőnyeget,
– egy párnát, amire rá tudsz ülni,
Fizetési lehetőségek:
– bérlet 4 alkalomra 3600 Ft,
– óradíj alkalmanként 1200 Ft

Hívunk, várunk, gyertek!

Október 1, hétfő 17:30-19 óráig.

Röviden bemutatkozik a jógatanár:
Gyemi Ildikónak hívnak, Edző végzettséggel rendelkezem.
1970-ben születtem Budapesten.
Csípőficammal születtem, szüleim mindent megtettek gyógyulásomért, így a sport kisgyermek koromtól életem részévé vált.
1998-ban a Magyar Testnevelési Egyetem rekreáció és úszóedzői szakán végeztem, majd aquafitnesz oktatói vizsgát tettem. Pár évig a Budapesti Sportkórház rehabilitációs részlegénél a túlsúllyal rendelkező emberek sportterápiájával foglalkoztam, majd a következő 10 évben, több Budapesti uszodában vízitorna órákat vezettem.
E közben ismerkedtem meg a jógával, így életemben újabb csodálatos kaland vette kezdetét. Köszönetem ezért Hegedüs Zsuzsának, és a Himalájai Jóga Tradició tanárainak, Somrai Szabó Szilvinek, Mezősy Annának, Swami Ritavan Bharatinak, Ashoutos Sharmának.
14 éve Himalájai Jóga Tradíció oktatója vagyok.
Tanultam gerinctornát és gyógytornát. Óráimnak, saját testünk megismerése, megértése és fejlesztése a célja. Figyelemmel és tekintettel vagyok a gyakorlók életkorára, testi adottságaira és egészségi állapotukra.
2009-ben Kunpeszérre költöztem és örömmel tölt el, hogy a jóga, és a meditáció gyönyörű és szükségszerű tanítása lehetőségként, így e kisebb falvakba is eljut.
Szeretnék az itt élőknek is motivációt adni. Megtapasztaltam, hogy hittel, kitartással, fegyelemmel és rendszerességgel mindenki képes fejlődni.
Ez egészségünk megőrzését, jó közérzetünk kialakítását és életminőségünk javulását eredményezi.
Célom azt a tudást, amit tanáraimtól kaptam, gyakorlásommal magamban fejleszteni, és ezt másokkal is megosztani, szeretném tapasztalataimmal a saját és környezetem életét szebbé tenni.

Szeretettel várlak Benneteket!