Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

A vonatkozó jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően az általános iskola első évfolyamára a tanköteles tanulókat 2023. április 20-21-én kell beíratni, 8-19 óráig.

Iskolánkban (Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola) 2022. április 14-én és 17-én,

8 – 15 óráig az alábbi telefonszámon kell időpontot kérni a beiratkozásra: 06-30/254-1539

 Létrehoztunk egy csoportot is – „Beiratkozás 2023-2024. tanév” – melybe kérhetik felvételüket a szülők; itt informálódhatnak és tájékoztatást kérhetnek.  Minden gyerektől csak az egyik szülő jelentkezését várjuk.

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. EMMI rendelet 22.§ (4) bekezdése értelmében az általános iskola első évfolyamára történő beiratkozáskor be kell mutatni a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványokat, a (7) bekezdés értelmében pedig az intézmény a gyermek lakcímkártyája alapján ellenőrzi, hogy a lakcímnyilvántartásban a tanuló lakóhelyeként vagy tartózkodási helyeként az iskolai beiratkozás első határnapját megelőző három hónapnál régebb óta szerepel-e.

Az Oktatási Hivatal honlapján elérhetőek továbbá az egyéni munkarenddel és a külföldre távozás bejelentésével kapcsolatos tájékoztatók is.

Beiratkozással kapcsolatos bővebb tudnivalókat ide kattintva olvashatják