Oldal kiválasztása

Kedves Szülők, kedves Pedagógusok, Tanulók!

 Iskolánk ebben a tanévben is részt vesz az Európai Diáksport Napja programjában. A program lényege közös megmozdulás, sport, és 2018 méter futás (NEM VERSENY) az egészségünkért.

A programra szeretettel várjuk a kedves szülőket is, ha van kedvük, idejük, sportoljanak gyermekükkel együtt az egészségükért!

Program:   Szeptember 28.  Péntek,  8:00 – 8:45

 Érkezés: a szokásos időben, reggel 7:45-ra!

Akinek van 0. órája, igyekezzen pontosan befejezni.

A gyerekek öltözzenek át sportruhába, rétegesen, mert reggel még hűvös (hideg?) lesz. Az is egy megoldás, hogy sportruhában jönnek otthonról, és hoznak magukkal váltóruhát.

Sorakozó az iskola udvarán, szeretnénk pontosan 8 órakor kezdeni, kérem az alsósokat is az ügyes szervezésre!

A kabátokat az alsósok a földszinti termekben elhelyezhetik. 4. évf.: Földrajz, 3. évfolyam: biológia terem 2. évfolyam: fiú technika, 1. évfolyam: ének terem. A tanító nénik gondoskodjanak arról, hogy a termek öltözés után legyenek bezárva!

Megnyitó: Mészárosné, Béczi János.

Közös reggeli zenés tornát tart Perger Éva a füves és a betonos pályán.

2018 m futás

Torna után osztályonként, az osztályfőnök, vagy felkért sportos szülő(k) kíséretében a Kurucz utca felé lesz egy kör futás, ami NEM VERSENY!!!!. Az útvonalat a Polgárőrök biztosítják. A kör megtétele után az osztályok visszavonulnak a saját helyükre, és utána tanítással folytatódik a nap.

Előzetes feladatok osztályfőnököknek:

Tanulók tájékoztatása

Szülők előzetes tájékoztatása, program, érkezés, sportöltözék (a szülőket meg is lehet hívni az egész programban való részvételre)

Pontos érkezés: Mindenkinek legkésőbb 7:45!

 

A program technikai előkészületeiért, levezetésért felelős: Béczi János munkaközösség-vezető

 

Dömsöd, 2018. 09. 26.

Mészáros Pálné

intézményvezető