Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A Dömsödi Széchenyi István Általános Iskola néhány fontosabb eseményéről tájékoztatjuk Önöket

Október 5-én, pénteken 14 órától 18 óráig, szombaton, 8 órától 12 óráig papírgyűjtés lesz a Széchenyi úti iskola előtt. (várhatóan16 Ft/kg)

Október 8-án, hétfőn futóversenyt szervezünk az Aradi vértanuk emlékére. A gyerekek sportosan öltözve jöjjenek az iskolába ezen a napon.

A futóversenyt idén új helyszínen, a foci pályán fogjuk megtartani. Az első három tanítási óra után, az osztályfőnökök kíséretével vonulnak le az osztályok a Duna partra, a focipályához.

A futóverseny után az osztályok együtt jönnek vissza az iskolához. Az étkezés és a délutáni foglalkozások a szokásos módon valósulnak meg.

 Október 9-én, kedden, tanítás nélküli munkanap lesz.

Október 13-án, szombaton B hét/ hétfői órarend szerinti tanítás lesz 12 óráig.  Az első két órában nyílt nap lesz a Széchenyi úti iskolában a 4. osztályosok, és szüleik számára. A tanulók és szüleik részt vehetnek a felső tagozatos tanulók tanítási óráin. A felső tagozatos tanulók szüleinek a 3. és a 4. tanítási órában tartunk nyílt napot. Választásuk szerint részt vehetnek a tanítási órákon.

Figyelem!

Ezen a napon semmilyen étkezés nincs, kérjük, hogy a gyerekek tízórait hozzanak magukkal. Ezen a napon délutáni foglalkozásokat nem tervezünk.

Október 25-én délután, középiskolás tanulók, volt diákjaink tartanak pályaválasztási fórumot a 8. osztályosoknak a Széchenyi úti iskolában.  

Az őszi szünet október 29-től november 2-ig tart. Első tanítási nap a szünet után, november 5. hétfő/ „A heti” órarend szerint.

November 5-én, hétfőn 17:30 – tól  a felső tagozatos tanulók szüleinek fogadóórát tartunk a Széchenyi úti iskolában.

November 10-én, szombaton, a tanulóknak nem kell jönni iskolába.

November 15-én pályaválasztási szülői értekezletet tartunk a 8. évfolyam tanulóinak és szüleiknek. Az értekezleten a meghívott középfokú intézmények képviselői mutatják be iskolájukat, és tájékoztatást adnak a beiskolázási feltételekről. Az értekezletre várjuk az érdeklődő a hetedikes tanulókat és szüleiket is.